Учениците најмногу му се радуваат на чуварот, еве и зошто (ВИДЕО)

0
165

Чуварот Рон Манси, во училиштето „Петер Вудбери“ во САД, дошол на идеја додека ги вшмукува теписите од прав да прави на нив разни цртежи.

http://

Вели дека добива моментална инспирација кога ќе влезе во собата. Прави квадрати, ѕвезди, чорапи, ликови …

Учениците, па и наставниците, уживаат да бидат изненадени секој ден кога ќе пристигнат во училниците.

Овој чувар од едноставно чистење на теписите успеал да направи уметност.
птица

[better-ads type='banner' banner='999' ]