ПОЧЕТНА Контакт

Контакт

ИНФОРМАЦИИ ЗА КОНТАКТ

Биљана Илиќ

(00 389) 70 341 113

Email: [email protected]

Контактирајте не на e-mail

НАЈЧИТАНИ

Се чувствувам како Македонка, а родителите на маж ми ме викаат...

Симпатичната македонска снаа Ем (Вандера) Блажеска живее во Скопје неполни две години, а доаѓа од далечната Кенија. Вели дека брзо се прилагодила кон животот...