Погледнете зошто оваа баба што го става бебето на спиење станала хит на интернет!

Камерата ставена во детската соба е наменета за безбедноста на детето, но понекогаш знае да фати и некој симпатичен момент.

0
297

За среќа, оваа незгода се завршила добро и бабата и бебето се добри. Патем, наводно, бабата е висока 150 цм.

[better-ads type='banner' banner='999' ]