Новогодишни подароци од dm

Побарајте совршен новогодишен подарок за малечките принцези и принцови во dm дрогериите! www.dm-drogeriemarkt.mk

0
551

Во овој период, најголемиот проблем на родителите е што да му подарат на своето дете. Иако речиси сите деца најмногу им се радуваат на играчките, често се случува да се направи погрешен избор. Детето нема да биде воодушевено или пак ќе ја изгустира играчката за пет минути. Затоа е важно да имате повеќе опции, мали и не многу скапи подароци кои ќе го привлечат вниманието на детето и ќе го задржат подолго време. Многу важна за децата, особено за оние помалите е и амбалажата па понекогаш таа знае да им биде поинтересна и од содржината. Совршен новогодишен подарок за вашите деца или барем еден од нив би можеле да биде подарок-сетовите од  dm дрогериите! www.dm-drogeriemarkt.mk

За вашите мали принцезички, тука ќе го најдете подарок-сетот Prinzessin Sternenzauber

Сетот содржи:

  • Шампон и регенератор за коса, 200 мл
  • Гел за туширање, 200 мл
  • Луфа за бањање
  • Несесер

Младите момчиња вистински ќе уживаат во своите морнарски способности со SauBar подарок сетот кој содржи:

saubar_img_8297-copy

  • Шампон и гел за туширање, 2 во 1, 250 мл
  • Боја за бањање
  • Играчка

По еден подарок-сет ќе добијат две девојчиња и две момчиња чии мајки имаат испратено фотографии од своите деца за рубриката „Бебе на денот“.

Добитниците можат да ги подигнат подарок-сетовите од dm централа: Ул.Даме Груев бр.7 Скопје – Центар во текот на утрешниот ден од 9 до 16 часот.

Добитници на машките подарок-сетови се:

Алексеј Чавдаровски, 4 години

Давид Арсовски, 4 години

Добитници на женските подарок-сетови се:

Леонтина Стошиќ, 3,5 години

Мелани Додевска, 3 години

[better-ads type='banner' banner='999' ]