Колку е 2 + 1??? (ВИДЕО)

Погледнете каков резултат доби ова детенце решавајќи супер лесна математичка задача.

0
137

Ако имате дете кое допрва треба да тргне на училиште и се уште не стекнало навика да размислува и да се сконцентрира на задачата, ќе го сфатите ова како уште една ситуација во онаа низа случаи кога на децата едноставно не им се размислува. Како поинаку би ја објасниле оваа смешна ситуација. Иако вам задачата ви изгледа лесна, на ова детенце не му изгледа така…но не можете ни да претпоставите до каков резултат ќе дојде тоа.

We all have that one friend ?

Posted by Triniscene.com on Среда, 8 јуни 2016

[better-ads type='banner' banner='999' ]