Како да го негувате вашето бебе?

На чувствителната бебешка кожа и е потребна посебна нега. Пропустливата кожа дава низок степен на заштита од влијанијата од животната средина, затоа треба да обрнете внимание на изборот на производите за нега на вашето бебе

0
360

 

Со оглед на чувствителноста на бебешката кожа која не дава голема заштита од влијанијата од животната средина, потребно е да се обрне големо внимание кога станува збор за производите за нега на бебиња. Тоа се однесува и на нега на телото и на нега на косата и кожата на главата. Производите на babylove се тука затоа што Вашите најмили заслужуваат врвна нега!

Повеќе за колекцијата ќе најдете тука.

babylove-plava-slika-tizer-data-1 За потполно да се задоволат потребите на најмалите, babylove, во изработка на сите свои производи се потпира на експертски мислења и совети од врвни професионалци. Покрај ова, сите состојки кои се употребени за изработка на производите за нашите млади господа и госпоѓици, се строго контролирани и тестирани!

Ви ја претставуваме линијата за нега од babylove, создадена со посебна посветеност, која ќе ги задоволи потребите на сите бебиња!

babylove-plava-linija-slika-1-data

babylove шампон, 250 мл
babylove купка за добра ноќ, 500 мл
babylove балзам за бањање, 500 мл
babylove гел за бањање, 500 мл

babylove-plava-2-datababylove Sensitive купка за бањање, 500 мл
babylove влажни марамици, 80/1 мл
babylove туфери за миење, 60/1
babylove нежно сапунче, 100 г

 

[better-ads type='banner' banner='999' ]