За Нова година – елка, за Велигден – шарени јајца и зајчиња

Велигден е еден од најубавите празници за децата, а зајчињата, чоколадните и боените јајца и украси го прават посебен. Еве како можете заедно со децата да ја украсите куќата за велигденските празници

0
393

За да се подготвите на време, но и за да можат децата да се вклучат во украсувањето, подготвивме за вас едноставни, а практични и убави идеи. Одберете ја најинтересната за вас, подгответе материјали и уживајте во креативното попладне со вашите деца.

Цвеќе во лушпи од јајца

[better-ads type='banner' banner='999' ]