Нов живот се раѓа (ВИДЕО)

Деветте месеци од бременоста и развојот на бебето во мајчината утроба навистина можат да се опишат како вистинско мало чудо

0
557

Додека идните родители го исчекуваат раѓањето на своето дете и фантазираат како тоа ќе изгледа, размислуваат за името, купуваат облека, му ја местата собата,…во мајчината утроба се случува „чудо“. Како изгледа тој деветомесечен развој, најдобро покажува ова видео!

[better-ads type='banner' banner='999' ]