Можете ли да се „журкате“ со вашето бебе? (ВИДЕО)

Се разбира дека можете. Впрочем, тоа го прават масовно мајките ширум светот заради забава, но и како вежба за намалување на постпородилните килограми. Дали мислите дека ова би можело да организира и кај нас?

0
147

Мислите дека е невозможно да вежбате и да се забавувате заедно со вашето бебе? Погледнете како го прават тоа масовно мајките ширум светот и како притоа уживаат и тие и нивните бебиња. Освен што на овој начин се ослободуват од вишокот на килограми, овие мајки и добро се забавуваат, а како што е познато музиката им годи на бебињата па и нив не им е воопшто лошо …

[better-ads type='banner' banner='999' ]