Мајки, кажете и фала на Мерион Донован!

Ако не знаевте, Мерион Донован е иноваторка на пелените за еднократна употреба.

0
1138

Уште како мала Мерион Дован покажувала интерес за изнаоѓање на креативни и практични решенија. Постанувајќи мајка, фрустрирана заради константното навлажнување на облеката, одлучила засекогаш да го реши тој проблем. Скроила навлака од завесите кои се користеле во купатилата како заштита од прскањето на водата и не ни сонувала дека мајките во цел свет ќе го прифатат овој начин на повиткување на децата. На нејзиното иноваторство тука не му е крајот, па кога го добила второто дете, Мерион ги патентирала и пелените за еднократна употреба

Денеска на пазарот има најразлични пелени, па единствената дилема на мајките им е изборот на брендот. Она што пелените babylove од dm ги прави овие пелени поразлични од другите е индикаторот за влажност, кој ја менува својата боја во плава веднаш штом пелената стане мокра, како и широкиот асортиман за бебиња со најразлична телесна тежина, од предвремено родени до деца кои до подоцнежна возраст имаат проблем со одвикнувањето

Најголем проблем се чини имаат родителите на предвреме родените деца на кои им е потешко да најдат пелени со соодветни димензии. Веројатно оттука и успехот на пелените babylove кои ги исполнуваат потребите на сите бебиња и деца, без оглед на телесната тежина.

Висококвалитетните и внимателно одбрани состојки на пелените од брендот babylove од dm, гарантираат врвен квалитет на кој можете да му верувате. Сите производи од babylove се подложни на строги контроли за квалитет од страна на бројни, реномирани и независни институти во Германија и ги исполнуваат сите строги стандарди за квалитет пропишани од Европската Унија!

babylove е бренд кое е веќе 20 години присутен на пазарите ширум Европа, што е уште една потврда за квалитет, истрајност и компетентност!

Она што пелените од овој бренд ги прави посебни и оригинални е нивниот навистина широк асортиман, германскиот квалитет и експертиза кои се вложени во изработката на истите. Овие карактеристики ветуваат дека пелените од babylove нема да ве изневерат дури и во најнеочекуваните ситуации.

3-midi-4-9
4-maxi-7-185-12-25-png-724-9-205-12-25

Широкиот асортиман на babylove пелени почнува од XS пелените наменети за новороденчиња до 3 килограми.

За малку поголемите бебиња тука се babylove пелените број 1, за новороденчиња од 2 до 5 килограми!

Специјално дизајнирани за многу мали и предвремено родени бебиња тие се прилагодуваат дури и на најмалите стомачиња при што нудат нежна заштита за чувствителните бебeшки папочиња.

babylove пелените нудат комплетна заштита во текот на денот и во текот на ноќта.

xs

1-2-5

Посебна карактеристи што ги прави овие пелени поразлични од другите е индикаторот за влажност, кој ја менува својата боја во плава веднаш штом пелената стане мокра.

Доколку во процесот на растење детето се уште има проблем со одвикнувањето и неопходно е користење на пелени до подоцнежна возраст, во понудата на babylove ќе пронајдете соодветно решение: babylove пелени од 5+ до 6+ , односно пелени наменети за деца од 13 до 32 килограми.

5-13-276-xxl-17-326xxl-16-30

[better-ads type='banner' banner='999' ]