Еве што уште ви треба за вашето бебе?

Сите знаеме дека за да го израснеме бебето во човек, требаат уште многу други нешта освен храна и пелени. Еве кои со кои производи од babylove ќе си ја олесните грижата и негата на вашето бебе

0
950

Покрај основните работи кои му се потребни за непречен развој и секојдневие на Вашето бебе, брендот babylove во својот асортиман поседува и бројни производи кои, како на Вашето бебе, така и Вам ќе Ви ја олеснат грижата и негата.

Така на пример, со производите од babylove, ќе можете без проблем да го навикнете Вашето најмало на миење запчиња, да му ги исечете ноктите без никакви проблеми, да ги отстраните несаканите остатоци од неговото носе или да го нахраните потполно без стрес.

babylove сет за  учење и нега за запчиња, 2/1

babylove ножички за сечење нокти, 1 пар
babylove пумпа за нос
, 1 парче

babylove бебе топка за во вода, 1 парче
babylove играчка
, 1 парче
babylove сликовница за во када
, 1 парче

babylove шишенце за бебиња со силиконска цуцла за пиење, 1 парче
babylove шишенце за бебиња со анти-колик цуцла, 1 парче
babylove шишенце за бебиња со анатомска цуцла за пиење, 1 парче

[better-ads type='banner' banner='999' ]