Децата-жртви на насилство да не се соочуваат со сторителот во судница

Речиси 70 отсто од децата на возраст од две до 14 години биле предмет на некоја форма на насилна дисциплинска постапка.

0
289
[better-ads type='banner' banner='999' ]