ДАЛИ Е НОРМАЛНО НА БЕБЕ ДА МУ СЕ КРЕВА ПЕНИСОТ?

0
2119

 

Да. Тоа е нормално, нагонски е и потсвесно. Зависи од стимулацијата, односно дразбата како што е допир на регијата. Триење од пелените и слично. Нема потреба да се оптоваруваат родителите освен ако детето не прави одредени движења само и јавно. Тогаш треба да се разговара или да се побара стручна помош.

Прим. д-р Марина Поп-Лазарова

[better-ads type='banner' banner='999' ]