Бебешка количка за зимски услови

На планина, во длабок снег, навистина е тешко да се вози бебешка количка. Затоа луѓето смислиле бебешки санки, односно, колички на скии

0
539

На планина, додека сите оние родители дојдени со бебиња да уживаат на снегот, мака мачеа туркајќи ги количките пред себе, оваа мајка со својот „розев кадилак“ на скии, спокојно си шеткаше по снегот, а бебето мирно си спиеше.

 

[better-ads type='banner' banner='999' ]