Братче ја држи малата сестричка, сѐ додека таа не ја наполни пелената (ВИДЕО)

Едно момче се насмевнува од уво до уво, држејќи ја во раце својата новородена сестричка и ја тапка по грбот за да ја заспие. Токму во тој момент, сестрата одлучи да ја наполни пелената, а неговата реакција е урнебесна.

0
995

Да се ​​биде горд постар брат е забавно додека реалноста не ве погоди. Тоа му се случи и на братот од виралното видео на Тикток, кој ужива додека ја држи својата новородена сестра.

Се насмевнува од уво до уво, држејќи ја во раце и тапкајќи ја по грбот за да ја заспие. Но, токму во тој момент, сестрата одлучи да ја наполни пелената, а неговата реакција предизвика многу смеа на социјалните мрежи.

„Се искака“, вели момчето, па ја испушта од раце и панично се оддалечува од неа.

Погледнете го урнебесниот момент подолу.

@austinwatkins662

Nah he heard that Valcano erupt and he got ghost 😂😂

♬ original sound – Austin Watkins

Фото: ТикТок

[better-ads type='banner' banner='999' ]